Antonio Banderas va avea multe explicatii de dat sotiei sale, geloasa actrita hollywoodiana, Melanie Grifith, atunci cand apriga femeie va vedea in paginile ziarelor de scandal scene de amor nebun dintre sotul ei si mult mai tanara si apetisanta Angelina Jolie.

Zilele trecute, tabloidele din Marea Britanie au dezvaluit publicului o serie de poze XXX care nu ar fi trebuit sa fie facute publice niciodata. Ele au fost capturate din filmul "Original Sin”, care a fost turnat in 2001 si din care realizatorii au decis sa cenzureze secventele considerate prea indraznete. Jurnalistii englezi au incercat sa ia legatura cu Melanie, insa nu au avut sanse.

Se pare, insa, ca o sursa apropiata starului ar fi declarat: "Cui i-ar placea sa-si vada sotul facand sex cu o alta femeie? Da, in acest caz este vorba de un film, dar parca este real”.

De asemenea, un apropiat al frumoasei Jolie a marturisit: "Angelina nu si-a imaginat vreodata ca aceste imagini vor iesi la suprafata din nou. Scenele de dragoste au fost taiate la montaj si stiu ca a rasuflat usurata in acel moment”. Ne intrebam ce reactie vor avea vedetele implicate in aceasta ecuatie in zilele urmatoare si care va fi impactul acestei povesti asupra lor.