Vila sotilor Ozzy si Sharon Osbourne din Beverly Hills, in care s-a filmat reality-show-ul ''Familia Osbourne" difuzat de catre postul MTV, este una dintre casele cu interioarele cu cel mai bun gust din televiziune, dupa cum reiese dintr-un sondaj realizat de BBC Good Homes magazine.

Primul loc in acest top i-a revenit insa apartamentului ultramodern din Seattle al personajului Frasier, din serialul de televiziune cu acelasi nume. Pe locul al doilea s-a clasat luxosul apartamentul din Park Avenue, New York, al Charlottei (Kristin Davis) din celebrul "Totul despre Sex" (The Sex and the City), productie marca HBO.

Vila Familiei Osbourne a reusit sa se situeze pe locul al treilea, in ciuda faptului ca de cele mai multe ori ocupantii acesteia dau impresia ca-i intereseaza prea putin cum arata casa in care locuiesc. Locul al patrulea i-a revenit conacului cu 48 de camere in care locuiau magnatii petrolului din familia Carrington, din serialul Dynasty, celebru in anii '80.

Sondajul, realizat pe 6700 de persoane, a mai dezvaluit si faptul ca, in Marea Britanie, casele cu interioarele cu cel mai prost gust sunt considerate, printre altele, cea a Paulinei Fowler, din serialul "EastEnders", casa Big Brother si cea a Familiei Simpson.