Au emisiuni pe Prima TV. Cariera Rocsanei Marcu suna astfel: nud - Playboy, Meteo - Libertatea, „Essenze“ - Prima TV. Cariera Cristinei Rus: Blondy, lucrata pe la spate in Blondy, „Eurotombola“. Existenta acestor CV-uri pune in discutie eterna intrebare: ce-a fost mai intii, trupul, fitele sau aparitia pe sticla? Raspunsul? Media le-a nascut, publicul sa le devoreze.

Trecut si studii

Rocsana: Trecutul meu impresionant se datoreaza faptului ca am inceput sa lucrez de la o virsta frageda. Viata? Cumul de experiente din care am de invatat.

Cristina: Studiile te stimuleaza. Astfel, zici, am citeva ore ce sa fac, pierzi timpul, dar asa, cu facultatea, esti obligat sa citesti Moliere pina iti cad ochii in gura.

Trup de „umerase“

Cristina: Multumesc, chiar asa sint de la natura. Nu fac nimic ca sa slabesc sau sa ma ingras. Daca are vise cu tine, inseamna ca esti o persoana in psihicul lui.

Rocsana: Daca ai emotii pozitive, ai o expresie luminoasa, vrei sa te ingrijesti, ai un ten frumos, o piele fina, unghii sanatoase, par stralucitor. Mi-a fost teama sa pozez in „Libertatea“. Am spus: daca nu se vad partea din fata si fundul prea mult, ok. Apoi, „Playboy“. Tata nu era de acord, dar i-am spus: „Tata, uite care e diferenta: cutare a fost pozat gol de paparazzi.

Eu o fac de bunavoie, cistig bani.“ A iesit bine, nici fundul, nici partea din fata nu mi s-au vazut. Refuzatul lui Mutu? Sint om normal.

Chip de vedeta

Cristina: Sint blonda, dar e putin ajutat cu o nuanta mai deschisa. Daca fetele se vopsesc, ma vopsesc si eu. E o forma de styling. Sprincenele sint tatuate permanent si le fac wings cu creionul. Ochii sint gri, bat spre albastru. Ei si genele sint mari de la mama natura. Genele le aranjez cu putin rimel. Nasul e putin acvilin, l-am rupt si m-am lovit de o banca. Nu ma deranjeaza.

Dinti albi? Ii periez foarte des, dupa fiecare masa.

Silicon

Cristina: Cum erau oamenii pe vremuri. Imperfecti, dar fiecare cu personalitatea lui. Aveai un nas mare, erai foarte respectat, aveai personalitate. Urechile foarte mari, erai foarte inteligent. Corectarea acum cu silicon iti da o stare de siguranta.

Fite

Rocsana: Fitele vin cind iti lipseste ceva, ai complexe, nu ai educatie buna. Ce nu suport eu... masini ultimul tip de culoare rosu aprins si cu tipi care la benzinarie pun 5 litri, ca nu au bani.

Cristina: In loc de un gri, o culoare mai pala, iti pui un rosu aprins, vrei sa te prinda un paparazzi, vrei sa iesi cu un tip, ca sa te prinda fotograful.

Cultura

Cristina: Mi-au dat de citit la Facultate Moliere, Dostoievski si alte chestii. Am citit pentru cariera mea. Acum citesc: „Arta de a gindi pozitiv“ si „Limbajul vorbirii“, sint foarte misto.

Rocsana: Topul meu de carti: James Redfield, tot, „Secretele Shambalei“, „A zecea viziune“, „Profetiile de la Celestine“. Modele din istorie: Nicolae Iorga, Nicolae Titulescu, Petru Groza. De ce Groza? Am avut un examen. Un profesor Frigeoiu, superhaios, mi-a spus: Domnisoara, sinteti ambitioasa ca Petru Groza.

Masini

Rocsana: Imi plac BMW, Mercedes, Volvo.

Cristina: Fan Audi A4. Le are pe toate. E super. Daca schimb, schimb cu un A6.

Haine si cizme

Cristina: Nu cred in cit pui pe tine, ci sa te simti tu bine. Un pantalon de unu jumatate, pardesiul de trei, taiorul de doua jumatate si restul cam pina la zece milioane.

Rocsana: Am picat la Viena, cind am fost la concert, si aveau reduceri cu 80%. N-am rezistat. Am luat, eu si prietena mea, 14 cizme de piele de sarpe. Fara toc.

Gafe profesionale

Rocsana: 1. Am intrat in direct cu tocul rupt. 2. Nu am pornit lavaliera in direct. 3. Am gresit numele unui invitat.