Vedeta are in lucru, spun publicatii de peste hotare precum «San Francisco Chronicle», un album de fotografii realizate «in locuri si situatii», explica autoarea, «in care fotografii obisnuiti nu ar avea cum sa se afle».

Partea buna intr-un astfel de demers, daca ne gandim ca poate exista si asa ceva pentru omenire, sau macar pentru Penelope, este ca, daca se va tine de cuvant, vedeta va arata unele ipostaze macar interesante pentru cei mai multi dintre noi. Fiindca nu in fiecare zi ai ocazia sa vezi scene apropiate dintre

Pedro Almodovar si Antonio Banderas (au lucrat impreuna pentru «Mujeres al borde de un ataque de nervios»), colegi sau alti regizori surprinsi in cada pe cand se curatau dupa o zi de munca, sedinte foto sau Penelope insasi si fostul ei iubit, mignonul Tom Cruise.

Asa ca, daca unii dintre noi trebuie sa caute mult si bine aspecte care sa ii indreptateasca a crede ca Penelope este o mare actrita, din alte puncte de vedere efortul acesteia de a face fotografii in ultimii cinci - zece ani este de apreciat.

Sa speram insa ca stie sa faca sharf-ul, ca aparat bun nu ne indoim ca poseda, iar calitatea pozelor nu ne va pune probleme in a recunoaste personajele, pentru ca nu am vrea sa ne simtim ca la un concurs in care ti se arata picioarele cuiva si trebuie sa le identifici.

Speram doar, ca atunci cand proiectul se materializeaza si loveste piata, Romania sa nu fie exclusa din cercul elitist al celor care isi pot clati vederea cu aceste imagini.

Si, in paranteza fie spus, Penelope nu este singura vedeta care crede ca are ceva de spus si de aratat prin astfel de albume, Meg Ryan semnand recent un contract cu o revista celebra, prin care se obliga sa realizeze un set de poze cu femei pe care admira.

Din fericire, nici una dintre ele nu a sustinut pana acum ca poate fi o noua Anne Leibovitz.

In alta ordine de idei, daca vreti sa revenim aproape de zona in care ne ducem existenta, avem sa va facem o destainuire. Nu peste multa vreme - probleme la developat nu credem sa fie - Cristi Tabara, impunatoarea vedeta de la Pro TV, ne va maguli ochii obositi de prea multa munca infatisandu-ne imagini extraordinare din zona sa de bastina, Oradea, si din Trasilvania, in general.