"Simultanul" Nicolae Guta care a avut loc luni, intre orele 17.45 si 18.59 pe Antena 1 si PRO TV, s-a lasat cu un razboi al comunicatelor de presa intre cele doua posturi.

Antena 1, care l-a dat pe Guta inregistrat la "9595", sugereaza ca Teo s-a inspirat de la show-ul lui Cristian Andrei, a carui inregistrare a fost promovata in weekend, si l-a adus pe Guta in direct pentru a-si face siesi concurenta. Totodata, PRO TV spune ca Antena "ataca pe orice cai reusitele lui Teo".

La ratinguri, Antena 1 a cistigat cu 7,6 la 7,5 in rindul intregii populatii din segmentul urban. PRO TV a ramas insa lider, cu 6 puncte fata de 5,6 ale Antenei, pentru publicul intre 18 si 49 de ani.

Guta a fost dat simultan pe cele doua posturi, impreuna cu prietena lui Sorina. Primul comunicat de presa a fost cel al Antenei 1: "Daca psihiatrul Andrei dadea sfaturi avizate cuplului intrat in impas, Teo i-a chemat pe cei doi mai degraba pentru o birfa mica.

Cum "9595" este o emisiune inregistrata, Antena 1 a promovat intens, in weekend, editia de luni cu cintaretul de manele. Dupa cite se pare, Teo este un telespectator fidel al Antenei 1 si, simtind ca e in primejdie, a gasit de cuviinta sa-i invite tot pe Guta si Sorina (...) in direct".

PRO TV a contraatacat citeva ore mai tirziu: "In cautarea primelor victorii pe acelasi slot (interval - n.r.) orar, Antena 1 a ales o tactica violenta: ataca pe orice cai reusitele lui Teo, acuzind-o pe vedeta PRO TV ca a ajuns sa copieze tema emisiunii chiar de la "9595"".

Postul din Pache dezminte ca Teo s-ar fi inspirat din promo-urile de la emisiunea doctorului Andrei: "Oficialii televiziunii din Baneasa pot afla pe aceasta cale: Teo trateaza intotdeauna in emisiunea sa teme de actualitate si evenimente interesante pentru public".