Fiica cea mica a lui Petre Roman, Oana, a avut aproape sase ani o relatie cu stripperul Cornel Pasat, alintat Corason. Paradisul s-a sfarsit insa in urma cu cateva saptamani, cand dansatorul si-a facut valiza si a plecat de acasa. Cunoscutii spun ca de vina ar fi o tanara domnisoara din trupa dansatorului, pe umarul careia acesta isi ineca amarul ori de cate ori avea probleme cu Oana.

Problemele "conjugale" au aparut in urma cu un an, cand cuplul se afla la mare. Prietenii lor spun ca se certau foarte des din orice. Oana era geloasa pe una din dansatoarele alaturi de care-si desfasura "Corason" activitatea pe scena, la bustul gol. Situatiile tensionate au continuat si la Bucuresti, iar de curand s-a aflat ca dansatorul si-a parasit iubita si s-a mutat la birou.

Cornel-Corason spune ca nu a fost infidel, ci doar s-a plictisit. "Am tot citit despre faptul ca as fi inselat-o pe Oana. Nu-i adevarat. Cu Bianca am doar o relatie profesionala. Ne-am despartit pentru ca nu mai reuseam sa comunicam bine. Am fost impreuna timp de sase ani, am locuit impreuna si deja s-a instalat monotonia de cuplu. Nici ea nu cred ca m-a inselat.

N-o cred in stare de asa ceva." Tototdata, Cornel-Corason spune ca n-au pus niciodata problema casatoriei, dar o vreme s-au gandit sa aiba copii impreuna. "La inceput am luat in calcul posibilitatea aparitiei unui copil, dar n-a fost sa fie. in ultimii ani, eu nu am mai vrut. Oana ar fi vrut, dar eu nu cred ca ar fi fost un moment bun. De casatorie nu am discutat vreodata.

Oana ramane o persoana importanta in viata mea, dar este un capitol inchis. Deocamdata sunt singur si vreau sa ma ocup de cariera mea. Nu mai exista cale de impacare. E o persoana temperamentala si in ultimul timp ne certam din orice. Mai existau si multi "binevoitori" care puneau paie pe foc. Erau multe rautati si comentarii de tot felul.

Petre Roman nu s-a amestecat niciodata in relatia noastra. si nici mama Oanei. Acum dorm la biroul meu. Asa am ales eu si cred ca e mai bine", ne-a povestit fostul iubit al Oanei. El spune ca relatia lor nu mai are nici un viitor si ca vor ramane doar amici.

Chiar daca s-au despartit, cei doi vor lucra in continuare impreuna, pentru ca sunt actionari la Show Art, o firma de impresariat, iar Oana spune ca il va ajuta in continuare in proiectele sale.

Oana il face pe Cornel uituc

"Ne-am despartit de ceva timp, dar lucram impreuna. A fost cea mai lunga relatie pe care am avut-o si pot spune ca cea mai frumoasa. S-a pus problema casatoriei, imi pare rau ca nu-si mai aminteste. El m-a cerut si ne faceam planuri ca ne vom muta impreuna in noul apartament. Nu vreau sa comentez motivele despartirii. Asa a ales el si asta e", ne-a declarat Oana