Raluca Sandu si-a inchegat o familie alaturi de campionul la arte martiale Todd Medina si fiul acestuia, Tanner, in virsta de 7 ani. De la sfirsitul lunii trecute, cind l-a luat de sot pe Todd, Raluca si-a schimbat prioritatile in viata.

Presedintele FRF Mircea Sandu a lasat pentru citeva zile deoparte grijile din tara si a venit in California, unde si-a condus fiica la altar.

Cununia religioasa care a avut loc acum aproximativ o luna si la care a asistat si tatal Ralucai, Mircea Sandu, presedintele FRF, alaturi de sotia sa, Liza, si de fiul sau, Dan, a fost filmata si urmeaza a face parte din primul episod al show-ului de televiziune.

Astfel, romanca va intra intr-un circuit restrins de vedete, din care mai fac parte si celebrul rocker Ozzy Osbourne sau vedeta americana pop Jessica Simpson, a caror viata este televizata si urmarita de mii de telespectatori.

Nunta Ralucai a avut loc intr-un cadru de vis, pe malul Oceanului Pacific, pe o stinca inconjurata de verdeata.

Mircea Sandu s-a declarat mai mult decit multumit de ginerele sau, iar ideea acestuia de a mentiona in timpul ceremoniei religioase si numele mamei Ralucai, Simona Arghir Sandu, jucatoare de handbal decedata in urma cu citiva ani, l-a miscat profund.

Cu opt ani mai tinara decit sotul sau, Raluca spune ca este mai fericita ca oricind. “Destinul si viata pe care le am cu Todd nu le-as schimba pentru nimic in lume”, a declarat Raluca pentru Libertatea, care in urma casatoriei a devenit mama vitrega pentru baietelul de 7 ani dintr-o alta relatie a lui Todd.

Raluca nu-si va putea aduce insa sotul prea curind in tara, din cauza problemelor pe care le are cu autoritatile.

Fiica presedintelui FRF a fost chemata sa depuna marturie in dosarul “Cocaina”, dar nu s-a prezentat la PNA, plecind din tara inainte ca oficialitatile sa-i interzica dreptul de a parasi Romania.