Liberty Global, actionarul majoritar al UPC Broadband (din care face parte si UPC Romania), si grupul de actionari ai Astral Telecom au semnat recent un contract privind achizitionarea operatorului roman de comunicatii prin cablu Astral Telecom. Aceasta tranzactie plaseaza UPC pe primul loc in clasamentul investitiilor americane din Romania.

Noua entitate va deveni a treia prezenta a companiei Liberty Global pe piata europeana de comunicatii prin cablu, servind peste 1,2 milioane de clienti. In Romania, finalizarea acestei tranzactii va face din compania nou creata liderul industriei de comunicatii prin cablu.

Astral Telecom si UPC Romania sunt hotarate sa valorifice pe deplin oportunitatile existente, pregatindu-se sa ofere clientilor din Romania servicii moderne de comunicatii in banda larga: televiziune digitala, internet de mare viteza, servicii competitive de telefonie.

UPC Romania este decisa sa stabileasca si sa mentina cele mai inalte standarde profesionale - tehnologie moderna, relatii excelente cu clientii, instruire permanenta a angajatilor, comunicare deschisa, fiind totodata aproape de viata comunitatilor locale in care isi desfasoara activitatea.