Speriat de furtuna creata, patronul Rapidului a oferit din nou momente de neuitat, revenind asupra deciziei de a-l demite pe Razvan.

Ieri dimineata, George Copos a intrat in baza Pro Rapid pe un drum laturalnic. Aflase ca jucatorii, nemultumiti de demiterea lui Razvan, refuza sa se antreneze si au pus in semn de protest tricourile pe gardul ce margineste terenul.

I-a adunat in sala de sedinte si le-a spus: "Inteleg ca il aparati pe antrenorul vostru si sint de acord sa nu il demit. Numai ca va asumati responsabilitatea sa va indepliniti obiectivele. Clasarea pe locul 3 de anul trecut a fost penibila si nu mai accept asa ceva!".

"Vrem un parcurs cit mai lung in Cupa UEFA, titlul sau cupa si, evident, o clasare ce ne duce si anul viitor in cupele europene", explica presei jumatate de ora mai tirziu presedintele Dinu Gheorghe, atunci cind a comunicat decizia de a se reveni asupra demiterii lui Razvan.

Presedintele Rapidului, care a mentionat zimbind ca este in preaviz pe termen de 30 de zile, a spus la conferinta de presa organizata in curtea bazei de cantonament ca il va convinge pe Razvan sa revina.

Dinu Gheorghe a adaugat: "Bineinteles, va trebui sa ne indeplinim obiectivele, nu putem fi ilogici. Nu cred ca George Copos ii va purta simbetele lui Razvan. Daca dorea, putea sa il demita inainte de inceperea campionatului".

Au mincat impreuna

George Copos si Razvan Lucescu au luat prinzul ieri impreuna, pe terasa hotelului Crowne Plaza. Intilnirea ce parea absolut imposibila cu citeva ore inainte a fost mediata de presedintele Dinu Gheorghe.

"Sa nu crezi ca am ceva cu tine, eu vreau doar performanta. Nu ma mai privi ca pe un dusman, ca gresesti!", i-a spus Copos lui Razvan, adaugind in gluma, pentru a detensiona atmosfera: "Eu pe Dinu il urasc, ca el iti tot ia apararea".

George Copos:

"Anul trecut am aprobat un buget de 5 milioane de euro si ne-am clasat penibil pe locul trei. Nu mai accept asa ceva"

"Postul lui Razvan Lucescu a fost pus in discutie deoarece si anul acesta am aprobat un buget de 5 milioane si vrem performanta"

"M-am consultat luni noapte si marti dimineata cu Mircea Lucescu, iar eu tin cont de parerile prietenului meu"

Dinu Gheorghe:

"Mi-am dat demisia pentru ca asa mi s-a parut normal, din moment ce nu am fost de acord cu demiterea lui Razvan"

"Poate am si eu unu la suta merite in ce s-a facut aici. Nu traiesc din fotbal, iar cind e vorba de pasiune e normal sa reactionezi asa"

"Am 30 de zile de preaviz, in care sa ma hotarasc daca voi continua aici"

De ce s-a speriat Copos

1. Demisia lui Dinu Gheorghe

2. Reactia ostila si agresiva a suporterilor

3. Greva jucatorilor