In ultima saptamina, doua echipe s-a interesat de Flavius Stoican, fundasul dreapta al celor de la Sahtior, cei din Donetk fiind gata sa-l vinda pe internationalul roman pentru suma de 1,5 milioane de euro.

Mai intii, rusii de la Krilia Sovetov, care l-au luat pe Barcauan pina la iarna, au vizat si aducerea sub forma de imprumut a lui Stoican. Afacerea a cazut pentru moment.

Apoi, Olympique Marseille a dorit sa-l imprumute un an pe roman si sa-i plateasca salariul, de 300.000 de dolari pe sezon, insa Sahtior si antrenorul Mircea Lucescu s-au opus.

"Avem nevoie de Stoican, nu putem sa ne dispensam de el", a spus tehnicianul. Flavius rateaza pentru a doua oara in cariera transferul la OM. In vara lui 2003, Gigi Netoiu, proprietarul de atunci al fundasului, s-a opus ca fotbalistul sa mearga in probe la Olympique.

Doua zile la Venus

Din cauza ca nu mai este titular, meci de meci, la Sahtior, Victor Piturca nu l-a mai convocat pe Stoican pentru meciul de simbata cu Cehia.

Revenit in tara, jucatorul a plecat impreuna cu sotia, Mariuca, si fetita lor, Lorena, intr-o scurta vacanta de doua zile la Venus. "Sint ultimele zile de plaja ale verii. Oricum, a fost o senzatie ciudata, pentru ca la Constanta, pregatesc meciul cu cehii, iar eu stau la soare la vreo 40 de kilometri distanta. As fi vrut sa fiu cu ei!", a marturisit Stoican.