Trustul de presa Ringier Romania anunta revenirea lui Ionut Popescu in cadrul echipei editoriale a revistei economico-financiare Capital, ca Editorial Manager.

Ionut Popescu are o indelungata experienta jurnalistica. Debutul in presa dateaza din anul 1990, cand a inceput colaborarea cu Libertatea. Dupa ce a lucrat pentru Sportul Romanesc, Meridian si a avut numeroase colaborari cu canale media precum BBC, Televiziunea Romana, Banii Nostri, in 1992 Ionut Popescu s-a alaturat echipei Capital.

Aici, cariera sa a cunoscut o evidenta ascensiune, Ionut Popescu devenind Redactor Sef in 1996. In cei 7 ani revista si-a consolidat o pozitie bine definita pe piata media, punand bazele unui nou segment de piata: publicatiile economico-financiare.

Revista Capital si-a mentinut pozitia de lider in segmentul publicatiilor economico-financiare datorita unei extraordinare echipe de jurnalisti, care a redat cu obiectivitate si profesionalism evolutia rapida a pietei economice din Romania.

Cooptarea specialistului Ionut Popescu in echipa Capital este o decizie naturala, in linie cu strategia Ringier de a pastra si creste continuu inalta tinuta jurnalistica a fiecareia dintre publicatiile sale. Alaturi de Iulian Bortos, numit de curand in functia de Redactor Sef, Ionut Popescu va coordona numeroasele proiecte editoriale, care fac parte din strategia de dezvoltare a revistei Capital.

Ionut Popescu, noul Editorial Manager al revistei Capital, a declarat:

“Se spune ca jurnalismul iti intra in sange. De altfel, as putea spune ca indiferent de domeniile in care am mai activat, pentru mass-media si pentru opinia publica am ramas <>. Asta nu m-a deranjat niciodata, iar acum sunt foarte incantat sa imi reiau o cariera de aproape 14 ani de presa.

Timp de 7 ani am facut parte chiar din redactia Capital, iar din 1996 pana in 1999 am condus echipa editoriala a revistei. Cred ca acest fapt explica cel mai bine revenirea in cadrul acestei echipe.”

Ringier Romania