Opt drumuri nationale sunt in continuare blocate din cauza inundatilor. Pe altele se circula extrem de greu, iar conducatorii autoturismelor sunt sfatuiti sa se deplaseze pe rute ocolitoare pentru a ajunge la destinatie.

In cele mai multe localitati traficul este ingreunat din cauza apei de pe carosabil, podurilor distruse de viitura sau din cauza alunecarilor de teren.

Drumul national Ploiesti-Buzau in dreptul podului de la Bucov este blocat, iar soferi sunt sfatuiti sa circule de drumul judetean 236.

Din cauza apei de pe carosabil este blocat si drumul national Albesti Paleologu - Urziceni, in dreptul localitatii Barbulesti.

Traficul este blocat si pe drumul national Buzau-Rm. Sarat din cauza celor doua poduri provizorii rupte de la Maracineni. Autoritatile recomanda varianta ocolitoare Berca-Sapoca.

Si drumul Bucuresti-Lehliu este blocat, din cauza apei de pe carosabil, in dreptul localitati Branesti.

Traficul este deviat pe nodul rutier Fundulea. Ruta Horezu-Rm Valcea este impracticabila, de asemenea, intre Bunesti si Govora din cauza suprastructurii de pod distruse.

Alunecarile de teren intre Curtea de Arges si Tigveni au blocat si drumul national Curtea de Arges-Piatra.

Nu se poate circula nici pe drumul national Mioveni - Suslanesti in dreptul localitatii Mioveni, traficul fiind deviat prin drumul comunal 82.