In fiecare an, Peugeot organizeaza un nou concurs de design pentru tinerii din intreaga lume. Interesul pentru aceasta competitie este enorm, din pricina faptului ca modelul care primeste marele premiu este ulterior realizat la scara 1:1 de specialistii de la Peugeot Style.

N-au facut exceptie nici schitele portughezului Andre Costa, cel care castiga, in iarna, editia a treia a concursului, la care au participat 3.800 de exercitii de stil, cu proiectul Moovie, care exprima modul in care ar trebui sa arate o masina de oras rapida si fara emisii de noxe.

Daca la Geneva publicul a putut admira schitele lui Costa, la Frankfurt, Peugeot a adus chiar automobilul, rodul a trei luni de munca, timp in care s-a plecat de la desene si versiunea digitala computerizata pentru a se ajunge la imaginea finala.

In absenta unei proiectari tridimensionale a fost necesara realizarea proportiilor pentru exterior si interior pe baza ideilor designerului, lucru care a avut drept rezultat o imagine 3D corecta, pe baza careia s-au determinat datele de referinta ale automobilului: lungime, latime si inaltime.

Pe baza acestora a fost creat mai intai un model la scara 1/5 si, ulterior, dupa mici corectii, cel la dimensiunile reale, care a fost expus la Frankfurt si s-a bucurat de un real succes.