• Nu ma pricep la fotbal mai deloc, dar am auzit joi dimineata, la Stirile PRO TV, ceva interesant. Anume ca Mircea Sandu l-a suntat (scuze, dar n-am gasit alt cuvint in egala masura decent si expresiv) pe Gica Popescu in ce priveste presedintia FRF si i-a propus, in schimb, functia de Director de Marketing, Relatii Interne si Internationale, functie care mie mi se pare absolut fascinanta. Bine, fie, recunosc, era loc si de mai bine.

Propun, asadar, ca lui Popescu sa i se ofere posibilitatea alegerii dintr-un evantai mai divers de functii, dupa cum urmeaza: Director Medical, Administrativ, Executiv si de Relatii Publice, Director Economic, General si de Vestiare, Director Tehnic, de Productie si de Numere de pe Tricouri, Director Alimentar si de Resurse Umane sau – de ce nu? – Director de Antrenamente, Selectie Gagici pentru Jucatori si Rechizite.

• Intr-o seara, la OTV, la „Dan Diaconescu in Direct", i-a venit rindul analistului national Ion Cristoiu sa isi dea cu parerea despre diverse. Pentru inceput, s-a ocupat de cazul Hayssam. Ca sa nu se creeze vreo confuzie, undeva, pe ecran, scria clar „Ion Cristoiu intra in scena".

Pina aici, toate bune, din moment ce lui Cristoiu ii place mult sa apara la televizor, iar Dan Diaconescu se innebuneste dupa formula „a intra in scena". La un moment dat, a aparut insa o noua inscriptie pe ecran: „Urmeaza crima din Primaverii". M-am speriat si am inchis repede televizorul.

De-atunci, refuz sa mai merg la serviciu, sa mai raspund la telefon, sa mai intru pe Internet, sa mai citesc ziare si sa ma mai uit la TV.

Imi petrec timpul ascunsa sub plapuma si intrebindu-ma obsesiv: „De ce? De ce? De ce? De ce si Ion Cristoiu? Cum s-a ajuns la asta? Cum a fost posibil? Cum a putut Ion Cristoiu sa faca, la rindul lui, o crima, pe deasupra tot in Primaverii?" N-am gasit inca un raspuns la aceste intrebari.

O secunda, va rog sa ma iertati, tocmai mi-a spart cineva usa si imi spune ca am inteles gresit, ca Ion Cristoiu n-a facut nici o crima, ca el doar a intrat in scena de la „Dan Diaconescu in direct" sa comenteze atit cazul Hayssam, cit si omorul comis de Iovan. Nttt, bai, Diaconescule, vezi ce se intimpla daca scrii prostii pe ecran? Mai aveai un pic si ma bagai in balamuc.

• Ca tot vorbiram de OTV, la emisiunea matinala de joi dimineata, prezentatoarea Cristina isi facea ochelari din doua litere „O" luate din niste sigle de carton ale postului, iar colegul ei o prevenea ca exista riscul s-o vada seful si s-o certe.

Saracii oamenii astia care lucreaza la OTV, n-or fi avind nici macar Internet si atunci sint obligati sa aleaga orice alta metoda de a consuma resursele firmei in interes personal. Sefu’, va multumim ca ne dati Internet ca sa stam toata ziua pe messenger si sa nu fim nevoiti sa facem coifuri si barcute din ziarul la care lucram.