Meciurile din a patra etapa a Ligii Campionilor reprezinta practic returul partidelor disputate in urma cu doua saptamini, iar revansa este cuvintul de ordine la mai multe echipe, Grupa H dominind in acest top.

Dupa ce partida de la Glasgow s-a terminat cu o remiza alba, Rangers spera sa obtina cele trei puncte la Bratislava, pe terenul Artmediei, in timp ce Inter, invinsa fara drept de apel la Porto, doreste revansa, desi nu traverseaza o perioada prea fericita, vedeta Adriano cerindu-si scuze dupa ultimul rezultat negativ, 2-2 cu Sampdoria.

Si cealalta formatie din Milano, AC, are ceva de demonstrat in aceasta seara, contra olandezilor de la PSV. La clubul lui Berlusconi, tensiunea nu este pe teren, „diavolii" tocmai invingind pe Juve, ci pe banca, vizat fiind antrenorul Ancelotti, care a declarat: „Este normal sa se vorbeasca despre viitor, dar toata lumea ar trebui sa mai astepte putin".

In fine, in aceasta seara, lucrurile pot deveni cit se poate de clare in Grupa G, a englezilor. Astfel, daca Liverpool si Chelsea reusesc sa invinga acasa pe Anderlecht, respectiv in deplasare pe Betis, problema calificarii este ca si rezolvata. •

Programul meciurilor

Grupa E: PSV-Milan; Schalke-Fenerbahce

Grupa F: Rosenborg-Real; Olympiakos-Lyon

Grupa G: Liverpool-Anderlecht; Betis-Chelsea (ProTv)

Grupa H: Artmedia-Rangers; Inter-Porto