Divizia Business Communications a Royal Philips Electronics (PBC) a anuntat lansarea versiunii 3.0 a solutiei SOPHO IP DECT Business Mobility. Avand la baza actualele acces point AP200 DECT, performantele si posibilitatile solutiei wireless IP sunt acum mult imbunatatite.

Prin adaugarea SIP, solutia DECT IP va deveni un element usor de adaugat oricarei centrale telefonice PBX cu facilitati SIP instalate. Odata cu aceasta noua versiune, Philips dovedeste inca o data pozitia de lider in solutii wireless pentru comunicatii.

SOPHO DECT IP - un concept dovedit

Cum tot mai multe companii se orienteaza catre retele VoIP (voice over IP), SOPHO DECT IP Business Mobility de la Philips este unica solutie wireless care combina beneficiile telefoniei IP cu calitatile si facilitatile bine determinate ale tehnologiie DECT. Aceasta solutie ofera o calitate audio perfecta, indiferent de trecerea de la o celula la alta si o interfata securizata de comunicare.

Un alt punct forte este dat de faptul ca se folosesc aparatele DECT obisnuite. In cursul acestui an PBC a lansat cu succes versiunea separata hardware care opereaza in spectrul de 1,9 GHz pentru a acoperi tarile din afara Europei. Avand cateva sute de clienti si mii de utilizatori in intreaga lume, SOPHO DECT IP a devenit astfel un concept dovedit

Un software nou mai puternic pentru mai multe posibilitati la preturi mai mici

Odata cu lansarea noii versiuni software, PBC a sporit capacitatea solutiei DECT IP Business Mobility la 255 de acces point si la 6.000 de aparate, facand astfel SOPHO DECT IP disponibil chiar si pentru organizatiile cele mai mari. Solutia nu mai necesita un server pentru setarea controlului apelurilor, lucru care sporeste disponibilitatea si reduce costurile.

A fost imbunatatita reducerea ecoului si a fost adaugat sistemul de control al prioritatilor, oferindu-se chiar si o calitate audio mai mare. In combinatie cu solutia de mesagerie SOPHO Messenger@Net de la Philips, DECT IP ofera acum si detectarea locatiei, facand posibila localizarea utilizatorului atunci cand este necesar.

Interfata SIP permite o integrare mai usoara

In cele din urma, dar nu in ultimul rand, noua versiune software ofera o interfata SIP intre DECT IP Business Mobility si centrala telefonica gazda. Acest lucru permite integrarea usoara cu platformele de comunicatii non-Philips, facand astfel solutia DECT IP disponibila practic pentru orice utilizator.

In plus fata de comunicatia SIP de baza (peer-to-peer), DECT IP de la Philips ofera transferul apelurilor, DTMF, afisarea numelui si indicarea mesajelor in asteptare.

Mai multe inovatii in curs de aparitie

In conformitate cu Frank van Ormondt, Business Manager pentru solutii wireless al PBC, exista mai multe inovatii ale DECT IP in curs de pregatire care vor fi lansate pe piata in 2006. "DECT IP va trece de limita de 255 acces point, permitand institutiilor mari, precum universitatile sau spitalele, sa-si transforme personalul intr-unul mobil.

In plus fata de aceasta sunt de asteptat si alte imbunatatiri ale SIP", a spus Frank

Despre PLC Corporation Grup

Incepand cu luna octombrie 2005, Philips Business Communications a agreat ca DISTRIBUITOR AUTORIZAT pentru Romania si Moldova compania PLC Corporation Grup.

Ca distribuitor autorizat, PLC Corporation Grup, intelege sa ofere suport tehnic pentru toate produsele Philips Business Communications aflate in posesia oricarei persoane fizice si/sau juridice indiferent de locul si data la care a fost achiztionat. Solicitarile dvs. trimise la adresa de email helpdesk@sopho.ro vor primi raspunsuri in maxim 24 de ore de la data trimiterii acestora.

Politica PLC Corporation Grup prevede ca produsele Philips Business Communications sa fie livrate catre clienti prin reteaua de DISTRIBUITORI agreati in fiecare din judetele tarii. Lista acestor companii este disponibila la sectiunea distribuitori.

Nota: pentru judetele in care nu exista distribuitori agreati, cumpararea produselor se va face direct de la PLC Corporation Grup.