Luni, 28 noiembrie 2005, se deschide la Sala Palatului din Bucuresti, prima editie a expozitiei internationale HomeTex, specializata in domeniul textilelor de interior.

La expozitie va fi prezent si distribuitorul la nivel european al tesaturii care impiedica arderea, Kanecaron, folosita atat in producerea materialelor pentru casa si pentru mobilier de comanda, cat si in producerea materialelor reiate.

Waxman isi propune sa introduca si in Romania tehnica producerii fibrelor textile ignifuge, aducand din Marea Britanie o echipa cu experienta. Familiarizat cu legislatia europeana in domeniul incendiilor, Waxman poate oferi asistenta si indrumare in acest domeniu.

Pana pe 30 noiembrie, la HomeTex 2005, producatori din Romania si strainatate vor prezenta diferite produse pentru decorarea locuintei, de la perdele, draperii, huse pentru mobilier, lenjerii de pat, plapumi, perne, pilote, fete de masa, stofe pentru mobila, accesorii pentru dormitoare, bai si bucatarii, pana la tapete super-lavabile, placi decorative pentru tavan, storuri, galerii, masini de cusut si brodat.