Monica Gabor, manechinul de doar 17 ani, a primit cadou de la iubitul ei, omul de afaceri Irinel Columbeanu, o pereche reusita de silicoane, care a atras atentia lui Steven Seagal.

Tanarul manechin si-a expus pentru prima oara bustul modificat chirurgical pe podiumul festivalului de moda Bucharest Fashion Week (Saptamana Modei la Bucuresti). Monica a fost atractia evenimentului, delimitandu-se clar de celelalte manechine la capitolul frumusete. Din acest motiv, a si fost selectata in prezentarea fiecarei case de moda.

Pentru a expune contributia financiara a iubitului sau bogat, noii sani au costat in jur de 4.000 de euro, Monica a purtat rochii foarte decoltate si a adoptat o tinuta a corpului teapana, chiar ostentativa.

GOALA PE DEDESUBT

Cireasa de pe tort a fost o rochie subtire din voal negru pe sub care nu a avut nici sutien, nici lenjerie intima, lasand la vedere doar ceea ce Columbeanu cunoaste in intimitate. Aparitia socanta a facut multa lume din sala sa chicoteasca, iar pe Irinel sa roseasca precum un rac fiert.

EL LE-A LANSAT

Irinel Columbeanu este cunoscut ca un om generos cu iubitele sale, obligatoriu fete foarte tinere si frumoase. El a lansat-o in afaceri pe Romanita Iovan (fosta Ciolcan) cu care a avut o relatie amoroasa de cativa ani. Apoi, a descoperit-o si a lansat-o pe Anna Lesko, iar dupa despartire i-a facut cadou un "palatel", adica o vila impunatoare.

S-AU AFISAT LA CALLATIS

Columbeanu si Monica sunt impreuna din vara acestui an, prima oara fiind vazuti alaturi la Festivalul Callatis. De atunci, fosta miss Bacau este "pricopsita" cu cadouri costisitoare si deplasari in strainatate, printre care numarandu-se si o mult-ravnita participare la nunta lui Adrian Mutu.

NUMAI UNA I-A PLACUT

Actorul Steven Seagal a schitat tot timpul gesturi de dezgust la vazul manechinelor ce defilau pe podium. Desi era convins ca Romania este tara fetelor frumoase, ceea ce actorul a vazut pe scena a fost exact contrariul asteptarilor. Apogeul nemultumirilor a fost defilarea unor masculi in lenjerie intima care purtau ciorapi cu portjartier.

Singura domnisoara ce i-a facut sangele sa clocoteasca a fost insasi Monica Gabor, iubita siliconata a lui Irinel Columbeanu. Entuziasmul actorului s-a atenuat cand a aflat ca frumoasa adolescenta este deja "luata".

LAZARIUC, INLOCUITA DE O ANONIMA

Ileana Lazariuc a fost inlocuita, in postul de prezentatoare a serii de sambata a festivalului, de o manechina necunoscuta. Motivul invocat nu au fost balbele pe care fosta iubita a lui Tiriac jr. le-a facut in serile anterioare, ci o datorie profesionala care trebuia onorata: Ileana se afla sambata pe platourile de filmare ale peliculei in care joaca si Steven Seagal.

Numai ca celebrul actor, care detine rolul principal in pelicula "Harvester", nu se afla la filmari asa cum ne asteptam, ci in sala unde se desfasura festivalul.