DNA Software - Reprezentanta Regionala CA anunta lansarea solutiei de securitate Identity Manager, o solutie scalabila si flexibila care automatizeaza procesul de management al identitatilor utilizatorului, gestionand riscurile IT, raspunzand la solicitarile standardelor internationale si reducand costurile administrative.

Identity Manager ofera o platforma integrata de management al identitatilor prin care se pot crea, modifica si sterge automat identitatile, cat si drepturile de acces ale utilizatorului la resursele companiei.

Solutia ofera, de asemenea, un nivel crescut de securitate prin respectarea standardelor internationale si garantarea accesului corect al utilizatorului la resursele existente, in conformitate cu policitile companiei. Mai mult decat atat, solutia garanteaza anularea imediata a dreptului de acces al unei persoane, din momentul in care acesta nu mai este necesar.

Identity Manager se incadreaza in noua viziune CA, simplificand si unificand procesul de management al identitatilor utilizatorilor interni si externi, de la web la mainframe. Aceasta solutie contribuie la mentinerea sub control a sistemelor IT si la derularea proceselor de business in conformitate cu politicile organizatiei.

Companiile au astfel posibilitatea de a-si automatiza cu usurinta procesele de management al identitatii in vederea reducerii riscurilor si a costurilor, precum si pentru accelerarea raportului timp-beneficii al noilor aplicatii si servicii.