Ziarul „Averea" a intrat in posesia unor probe zdrobitoare, care probeaza indubitabil faptul ca Simona Lungu - fosta si actuala membra a MISA - manifesta de ani de zile in public o moralitate despuiata, in paralel cu profesia juridica derulata: cand procuror, cand avocat, cand judecator.

Imaginile contestate de Simona Lungu au fost, insa, asociate cu portretul acesteia, fara dubii, prin Raportul de expertiza criminalistica nr. 188 din 1 noiembrie 2004.

Raportul, efectuat la cererea CSM, de catre dr. ing. Catalin Grigoras, din cadrul INEC - Ministerul Justitiei (n.red.- din care au fost comunicate presei doar concluziile), face referiri la fotografii si imagini video care nu au fost date publicitatii pana in prezent. „Averea" prezinta astazi aceste probe, care demonstreaza gradul de joasa moralitate al Simonei Lungu.

Ea se preta, in sanul sectei MISA, la ritualuri erotice oripilante, dar in completul de judecata de la Judecatoria Sectorului 2 si ulterior, la Tribunalul Bucuresti, aparea in roba, cu aer solemn, in postura de impartitoare impartiala a legii si dreptatii. Precizam ca nu ar fi fost nimic anormal in toate acestea, daca Simona Lungu ar fi un simplu cetatean.

In fond, meseria de actrita porno poate fi cat se poate de onorabila in conditiile in care profesia nu-ti impune o inalta tinuta morala. Insa, potrivit legii statutului magistratilor, un purtator al robei trebuie sa fie un exemplu in societate, care sa se bucure de o imagine nestirbita.

Expertiza INEC contine trei probe forte: 1 - caseta video comercializata in Danemarca intitulata „The Secrets of Seduction - the most supererotic short stories"; 2 - fotografia nr.

8, infatisand-o pe Simona Lungu, cu coronita pe cap, pe pe malul marii, la Costinesti, goala pusca, alaturi de alte opt tinere din secta MISA, complet despuiate; 3 - sase casete video filmate de agenti ai SRI - Directia de Informatii Bucuresti, la orgia sexuala colectiva de la Sala Polivalenta, organizata de MISA in seara de 12 spre 13 martie 2002, cand s-a sarbatorit cu mare fast implinirea varstei de 50 de ani de catre „guru-ul" Gregorian Bivolaru.

Referitor la caseta video „The Secrets of Seduction", unde apare o femeie fardata strident, expunandu-si ostentativ organele genitale la camera, si din fata, dar si pe spate, expertiza concluzioneaza ca „Persoana ce apare in filmul «The Secrets of Seduction» este doamna Lungu Simona Florina".

Referitor la fotografia nr. 8 (vezi foto), expertiza concluzioneaza: „Persoana cu coronita pe cap din fotografia nr. 8 este doamna Lungu Simona Florina".

Articol integral in Averea

Adina Anghelescu, Razvan Savaliuc