Xerox Romania lanseaza Phaser 6120, cea mai accesibila imprimanta laser color din portofoliul sau, destinata eficientizarii activitatii birourilor mici si mari.

Imprimanta laser color Xerox Phaser 6120 tipareste pana la 5 pagini color si 20 pagini alb-negru pe minut, fiind capabila sa imprime automat fata-verso. Capacitatea maxima lunara de prelucrare este de 35.000 de coli.

Phaser 6120 incorporeaza o functie speciala de imbunatatire a calitatii imaginii tiparite pana la o rezolutie de 2400 dpi. De asemenea, imprimanta ofera functii de conectare in retea in configuratia standard si PostScript 3 si PCL 6, precum si certificare Pantone - pentru acuratetea culorilor.

Proiectata pentru a fi cat mai usor de folosit, Phaser 6120 poate fi instalata in retele Windows sau Macintosh.

Imprimanta are o capacitate maxima de alimentare de 700 coli si poate prelucra o varietate larga de medii de hartie de grosimi si marimi diferite, inclusiv carduri, plicuri sau etichete, marimile maxime acceptate fiind coala A4 si grosime 163 gmp.

Phaser 6120 permite astfel utilizatorilor flexibilitate in ceea ce priveste documentele tiparite, acestia putand imprima orice - de la prezentari la brosuri promotionale.

BLI (Buyers Laboratory Inc.), una dintre cele mai prestigioase institutii independente de cercetare si testare a echipamentelor de tiparire, a ales Xerox Phaser 6120 drept "Pick of the year" la categoria Imprimante Color pentru Birouri Mici.

Inginerii care au efectuat testele recomanda aceasta imprimanta pentru fiabilitatea excelenta si pentru durata lunga de viata a tonerului.