Compania de asigurari CARPATICA Asig si-a majorat, la finele anului precedent, capitalul social pana la nivelul de 8 mil. RON.

Aceasta operatiune este in concordanta cu normele privind capitalizarea stabilite de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

"Obiectivele CARPATICA Asig pe anul in curs includ, pe langa majorarea capitalului social, cresterea cotei de piata, extinderea retelei de unitati teritoriale, diversificarea ofertei de produse si servicii prin patrunderea pe piata pensiilor facultative, cat si cresterea calitatii serviciilor si respectarea angajamentelor luate fata de clientii nostri" ne-au declarat oficialii companiei.

Urmatoarea etapa in procesul de capitalizare a societatilor de profil se va finaliza la 30 iunie a.c., asiguratorii trebuind sa aiba, in functie de tipul asigurarilor subscrise, un capital de minimum 10 mil. RON.

CARPATICA Asig a fost infiintata in anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURARI ATLASSIB, ca parte a Holdingului ATLASSIB. In prezent este si membra a GRUPULUI FINANCIAR CARPATICA, fapt menit sa-i sporeasca capacitatea de a furniza servicii financiare integrate.