Invitata joi la emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3, deputatul liberal Mona Musca a infirmat informatiile vehiculate in presa potrivit carora ar dori sa treaca in tabara democratilor.

Totusi, Mona Musca nu este foarte multumita de actuala conducere a Partidului din care face parte. Ea ii reproseaza lui Calin Popescu Tariceanu ca a trasformat PNL intr-un partid mult mai putin democratic decat era sub conducerea lui Theodor Stolojan.

Mona Musca a declarat ca nu va parasi partidul din care face parte si ramane un sustinator al Aliantei DA: Nu am de gand sa plec din PNL, nu stiu cine a raspandit acest zvon, stiu ca la un moment dat, acest zvon a pornit din interiorul PNL. (...) Sunt consecventa si in privinta liberalismului.

Si, in acelasi timp, sunt consecventa si in sustinerea lui Traian Basescu si a Aliantei.

Mona Musca ramane fidela si ideii ca la conducerea Partidului National Liberal ar trebui sa revina Theodor Stolojan. Calin Popescu Tariceanu, din pacate, a transformat PNL intr-un partid mult mai putin democratic decat era. (...) S-au exclus unii pe altii, cum ai o alta parere, cum esti pus la index, exclus.

Mona Musca considera ca recentul scandal dintre democrati si liberali reprezinta cea mai mare greseala pe care acestia puteau sa o faca.