Acesta este nüvi: cel mai versatil asistent de calatorie care masoara aproximativ marimea unui pachet de carti de joc. nüvi este un navigator GPS portabil ce ofera utilizatorului informatii legate de calatorie, fiind in acelasi timp si un sistem de entertainment digital.

Dotat cu harti detaliate, nüvi alege tarseul de calatorie in mod automat, te ghideaza vocal pas cu pas si iti permite sa introduci comenzi prin intermediul touchscreen-ului folosind varful degetelor— in felul acesta fiindu-ti simplu sa iti gasesti drumul oriunde te-ai afla.

Travel Kit™

nüvi iti ofera de asemenea un kit de calatorie dotat cu diverse functii care sa te ajute sa te simti bine la volan: MP3 player, audio book player de la Audible.com, vizualizare imagini JPEG, world travel clock cu fuse orare, convertor de valuta si de marimi, calculator.

Aditional, pot fi adaugate pachete software optionale, precum Language Guide™ si Travel Guide™ (comercializate separat pe carduri SD), pentru a oferi suport de limba si informatii necesare.

Language Guide

Utilizatorii pot accesa optional Garmin Language Guide™, cu informatii furnizate de Oxford University Press. Acest pachet software contine o banca de cuvinte, inca una de fraze si cinci dictionare bilingve.

Bancile de cuvinte si fraze suporta noua limbi si dialecte care includ engleza britanica si americana, franceza, germana, italiana, portugheza braziliana si europeana, spaniola europeana si cea din America Latina.

Ghidul de limba permite calatorului sa caute si sa traduca peste 17.000 cuvinte sau 20.000 fraze pentru fiecare limba.

Folosind interfata TTS (text-to-speech) de conversie text-in-voce, utilizatorul poate solicita o pronuntare pe loc a fiecarui cuvant din banca de cuvinte - acordata in gen, numar si caz dupa necesitati.

In Romania costa 627 USD +TVA.

Versiunea europeana contine intreaga Europa gata preincarcata. Versiunea nord americana include hartile City Navigator NT ale SUA, Canada si Puerto Rico.

Versiunea din Romania contine, pe langa harta Europei, si Atlasul Digital al Romaniei RO.A.D.2005 Deluxe care are o garantie pe viata de upgrade gratuita a hartii Romaniei.

Functia de conversie text in voce foloseste numele strazilor atunci cand ofera indicatii legate de deplasare. In plus, aceasta interfata vocala ofera utilizatorilor pronuntia corecta a fiecarui cuvant din banca de cuvinte.

nüvi 350 este compatibil cu receptorul de informasii de trafic GTM 10 FM TMC, ceea ce permite posesorilor sa evite congestiile de trafic/ accidentele/ lucrarile printr-o simpla apasare de buton care va calcula o noua ruta. evitand zona respectiva.

nüvi 350 este echipat cu un alimentator de C/A si aproximativ 700 MB de memorie interna pentru stocarea de harti suplimentare, MP3-uri si carti audio (disponibile la Audible.com).

Pretul de vanzare in Romania cu harta Romaniei inclusa: $1245 USD +TVA.

Caracteristici nüvi:

Receptor GPS de inalta senzitivitate de la SiRF

WAAS/EGNOS; antena flip-up - include conector tip MCX pentru antena GPS externa optionala

Preincarcat cu City Navigator NT v.8 - include cele mai noi harti ale Europei de Vest (nu este necesara descarcarea de harti) plus Atlasul Digital al Romaniei RO.A.D.2005 Deluxe

Kitul de Calatorie include Ghidul de Limba, MP3 player, player de carti audio, vizualizator de imagini, ora pe glob, convertor de valute si marimi si calculator

Slot de expansiune de memorie tip SD

Difuzor puternic

Alerte de trafic cu receptorul optional GTM 10 FM TMC