O noua tranzactie importanta pe piata asigurarilor s-ar putea definitiva cat de curand. Reprezentantii companiei Tender SA sunt in faza finala a negocierilor pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinut la Ardaf Cluj-Napoca, a declarat pentru HotNews, presedintele Ardaf, Octavian Manastireanu.

Acesta a refuzat insa sa divulge firma cu care se negociaza, precum si cuantumul actiunilor din capitalul social care urmeaza sa fie vindute. Surse din piata spun ca cel mai probabil cumparator ar fi Uniqa, compania austrica preluand anul trecut un pachet de actiuni reprezentand 27% din capitalul social al Astra Asigurari.

Printre cei interesati de ARDAF s-a numarat si compania Grawe Romania, dar atat presedintele ARDAF, Octavian Manastireanu, cat si directorul general al Grawe Romania, Peter Kasyk, spun ca tratativele au incetat de ceva timp fara sa se ma intrevada posibilitatea reluarii lor.

Negocierile dintre parti si imaginea ARDAF nu au fost afectate de problemele cu legea ale lui Ovidiu Tender, a mai declarat pentru HotNews Octavian Manastireanu