“Squadra azzura” a renuntat la apa sfintita pe care fostul selectioner Trappattoni o tinea intr-o sticluta, chiar pe banca tehnica. Actualul antrenor Marcelo Lippi are alta viziune: “Un prieten mi-a urat succes, oferindu-mi o sticla de vin. Nu am adus-o, pentru ca deja am baut din ea”.

Sotiile si prietenele jucatorilor englezi au chefuit intr-un club din Baden Baden, unde au achitat o nota de 440 de lire. Pentru ca barbatii lor tocmai invinsesera Paraguay, cea mai solicitata bautura a fost sampania. In acest timp, fotbalistii englezi se pling de caldura, la partida cu Paraguay consumind mai multa apa decit media.

Liderul spiritual de la Phnom Penh le-a cerut celor 40 000 de calugari budisti sa isi pastreze calmul in timpul meciurilor de la Cupa Mondiala. “Nu le pot cere sa nu se uite la fotbal, pentru ca tehnologia permite sa urmaresti jocurile oriunde”.

Suedezii Ljungberg si Mellberg s-au luat la bataie in vestiar, dupa semi-esecul cu Trinidad Tobago, 0-0. Cei doi au o relatie “speciala”, un episod asemanator petrecindu-se si la mondialul de acum patru ani.

Argentinianul Gabriel Heinze a plins inaintea partidei cu Cote d’Ivoire - a fost primul sau joc dupa accidentarea grava la genunchi pe care o suferise in septembrie trecut.