"Pumele" si-au depus candidatura oficiala pentru cucerirea Cupei Mondiale, dupa o lectie de fotbal aplicata unei formatii "enigmatice". Cea mai buna aparare in preliminarii, Serbia Muntenegru a incasat intr-o singura zi 6 goluri.

Dezastrul aminteste de ultima participare a sirbilor la un turneu final - la EURO 2004, au pierdut cu 6-1 in fata Olandei. Aniversare trista pentru capitanul Savo Milosevici - meciul 100 sub tricoul nationalei.

"Nu este vina niciunui jucator, este doar a mea. Am promis ca nu voi face denunturi. Imi pare rau doar de campania de calificare in care am muncit mult"

Ilija Petkovic, antrenor Serbia Muntenegru, refuzind apoi sa comenteze conflictele din vestiar.

"La infringerea cu Olanda, am crezut ca este vorba doar de media de virsta a jucatorilor sirbi. E si altceva". Emeric Jenei, antrenor

Argentina a cistigat la pas, accelerind doar cind si-a propus, dar avind si stiinta de a linisti apele.

"Argentina este definitia fotbalului modern. A ideii in care munca in echipa si stralucirea individualitatilor merg impreuna. Iar maestrul din teren este Riquelme, pentru ca toate baloanele trec pe la el".

Gyorgy Mezei, analist FIFA

"Man of the Match": Juan Roman Riquelme (ARG)

Marcatorii de astazi: Maxi Rodriguez (6, 41), Cambiasso (31), Crespo (78), Tevez (84), Messi (88). Revenirea acestuia din urma a fost salutata cu entuziasm de fanii argentinieni, condusi sonor de Maradona.

Argentina - Serbia Muntenegru 6-0

Argentina: Abbondanzieri - Burdisso, R. Ayala, Heinze, Sorin (cap) - Maxi Rodriguez (Messi 75), Mascherano, Luis Gonzalez

(Cambiasso 17) - Riquelme - Saviola (Tevez 59), Crespo

Serbia Muntenegru: Jevric - Duljaj, Gavrancic, Krstajic, Dudic -

Koroman (Ljuboja 49), D. Stankovic, Nadj (Ergic 46), P. Djordjevic -

Kezman, Milosevic (cap) (Vukic 70)