Incepand cu data de 21 iunie 2006, actiunile emise de S.C. IMPACT S.A. Bucuresti se vor tranzactiona la categoria I a Bursei, ca urmare a promovarii societatii la aceasta categorie, informeaza un comunicat al Bursei de Valori Bucuresti

Sructura valorilor mobiliare cuprinde trei categorii diferentiate in functie de performantele companiilor: Categoria I, Categoria a II-a si Categoria Plus.

Pentru ca o companie sa fie promovata la categoria 1 e nevoie ca emitentul sa fi obtinut profit in ultimii trei ani iar capitalul social sa fie de cel putin opt milioane de euro.

O alta conditie mentioneaza ca cel putin 15% din actiunile emise sa fie detinute de un numar de minim 18 mii de actionari in afara de angajatii emitentului, iar firma sa fi avut activitate de cel putin trei ani inaintea solicitarii listarii pe bursa

Cu aceasta ocazie, sedinta de tranzactionare de miercuri, 21 iunie 2006, va fi deschisa oficial de catre domnul Dan Ioan Popp, Presedintele Consiliului de Administratie al S.C. IMPACT S.A. Bucuresti.