Navigator, translator, entertainer, ghid turistic. Nuvi 360 este un GPS performant si versatatil. Acest asistent personal care incape in buzunarul de la piept, incorporeaza acum tehnologia Bluetooth. In rest, se regasesc principalele caracteristici, atat de populare deja, ale predecesorului sau Nuvi 350.

Nuvi 360 cuprinde, pe langa navigatorul GPS, un MP3 player, audio book player, translator de limbi, ghid de calatorie, convertor de valute, ora in diferite parti ale lumii si multe altele.

Functiile permise de tehnologia wireless Bluetooth, microfonul si boxele incorporate ofera libertate deplina mainilor atunci cand este efectuat un apel telefonic. Aceasta caracteristica permite utilizatorilor sa formeze numere de telefon direct de pe ecranul aparatului. In plus, posesorii unui Nuvi pot selecta un numar din agenda telefonului.

Daca nu cunosti un numar de telefon al unei destinatii dorite, poti sa accesezi usor baza de date cu puncte de interes a Nuvi, cum ar fi hoteluri, restaurante, benzinarii sau cluburi. Si poti forma numerele direct din aceasta baza de date doar cu o apasare de deget.

Cand traficul este aglomerat, Nuvi sugereaza si calculeaza automat rute alternative. Dupa atingerea destinatiei, optionalele Garmin Language Guide si Garmin Travel Guide il ajuta pe turist sa se simta de-al locului. Ghidul Garmin de limba contine 5 dictionare bilingve si o banca de cuvinte si fraze in noua limbi si saisprezece dialecte.

Garmin Travel Guide pentru Europa dispune de informatii din Marco Polo si ofera utilizatorilor pana la o mie de recomandari de restaurante, dar si informatii si imagini ale atractiilor turistice.

adaugate pachete software optionale, precum Language Guide si Travel Guide.