Salonul Auto de la Paris se va desfasura in acest an, la Porte de Versailles in perioada 30 septembrie - 15 octombrie. Organizatorii se asteapta sa aiba peste 1,5 milioane de vizitatori.

Editia 2006 a Salonului Auto de la Paris va gazdui in capitala franceza toate modelele remarcabile ale celor mai mari producatori din universul automobilistic. Vor fi prezente peste 500 de marci din aproximativ 40 de tari.

Acoperirea mediatica de care se bucura acest eveniment si numarul mare de vizitatori care sunt asteptati impune fiecarui constructor sa se pregateasca impecabil pentru aceasta expozitie. Miza este mare. Fiecare producator se straduieste sa prezinte la Salonul Auto de la Paris fie modele noi, fie concepte noi. Firmele fac orice pentru a atrage atentia posibililor clienti.

O atentie speciala se acorda si decorarii standurilor. Scenaristii se intrec in inginiozitate, incercand sa faca ochii vizitatorilor sa alunece spre standul decorat de ei. Anumiti producatori apeleaza si la ajutorul hostess-elor, pentru a asigura o promovare de succes. In aceasta privinta se remarca Alfa Romeo si Fiat, care aduc intotdeauna fetele cele mai sexy.

Cei care au vizitat Salonul de la Geneva din 2006, probabil ca isi aduc inca aminte de manechinele italiene...