Politia britanica a arestat o femeia suspectata ca ar fi avut legatura cu grupul de 24 de pakistanezi ce planuiau o serie de atacuri teroriste. Tot in cursul zilei de vineri politia italiana a arestat 40 de membri ai unor organizatii teroriste, actiunea fiind declansata dupa alerta din Marea Britanie.

In acest timp in Pakistan, autoritatile au retinut un cetatean britanic de origine pakistaneza suspectat de legaturi cu reteaua al-Qaeda si depre care se crede ca a vut un rol major in complotul ce viza aruncarea in aer a mai multor aeronave britanice.

Femeia retinuta in marea Britanie suspectata de legaturi cu grupul de pakistanezi ce planuia o serie de atacuri cu bomba la bordul unor aero-nave era insarcinata, informeaza cotidianul Daily Mail. Femeia a fost scosa dintr-o cladire din Denver Road fiind imbracata in pijama si purtand catuse la maini.

Tot vineri, autoritatile italiene au arestat 40 de persoane despre care se banuieste ca ar fi avut legaturi cu o serie de retele teroriste.

Si in Pakistan, politia a retinut un cetatean britanic de origine pakistaneza, presupus agent al-Qaeda despre care se crede ca a jucat un rol esential in complotul