Angelina Jolie i-a spus lui Brad Pitt ca nu intentioneaza sa devina casnica si ca doreste sa plece cu copii sai intr-o excursie in Africa.

Actrita din 'Tomb Raider' pretinde ca este hotarata sa-si creasca copiii in afara Hollywoodului pentru ca acestia sa vada cum este viata cu adevarat.

“Imi doresc sa imi duc copiii inapoi in Africa. Pot sa iau o pauza pana voi reincepe sa lucrez. In plus vreau sa petrec un timp cu ei, fara Brad."

Potrivit www.handbag.com, un prieten apropiat Angelinei a declarat: “Daca Brad doreste sa fie aproape de familie, trebuie sa invete sa fie atent la comportamentul fata de Angie.”

Acesta a continuat sa spuna ca Angelina doreste sa-si creasca copiii ca “cetateni ai lumii”. “Angelina nu suporta ideea de a-si creste copiii la Hollywood.Ea nu doreste ca acestia sa devina niste pusti rasfatati ai unor vedete de cinema, care asteapta ca totul sa le fie servit pe tava.“, a adaugat acesta.

In ultima perioada Angelina a fost putin cam posesiva in ceea ce il priveste pe Brad, sunandu-l pe telefonul mobil de zece ori pe zi pentru a afla unde este si ce face.