Whitney Houston are un nou fan, unul dintre cei mai cunoscuti oameni ai lumii, Osama Bin Laden. Potrivit www.entertainmentwise.com, intaia lui sotie, Kola Boof, a declarat: “Osama mi-a spus ca Whitney este cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o vreodata.

El mi-a marturisit ca o doreste enorm si, cu toate ca este de parere ca muzica este diavolul pe pamant, este dispus sa cheltueasca o imensa suma de bani pentru a pleca in America si a aranja o intalnire cu ea."

In aparenta, Bin Laden doreste ca Whitney sa se converteasca la islamism si sa ii ofere o multime de cadouri de valoare.

Boof a mai declarat: “Osama mi-a mai spus ca vrea sa ii ofere impunatoarea sa casa din Khartoum. Mereu imi vorbeste despre frumusetea ei, despre zambetul ei si despre faptul ca apartine cu adevarat lumii noastre, doar ca cultura America si sotul ei, Bobby Brown i-au “spalat creierul”.

Imi spune in permanenta ca o sa il omoare pe Brown, ca si cum ar fi normal sa ii omori sotul unei femei. Mi-a explicat ca pentru a o avea pe Whitney ar fi dispus sa schimbe anumite reguli si ca isi doreste ca Whitney Houston sa fie una din sotiile lui.”