Aurel Teodorescu, directorul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca, a demisionat luni din PD, desi Emil Boc declarase ca nu este membru al partidului. Teodorescu a declarat ca nu a ascuns niciodata ca a fost ofiter de Securitate si ca a precizat acest lucru chiar si in CV-ul depus la concursul pentru ocuparea postului de la OMFM.

"Am devenit membru al Partidului Democrat la data de 5 aprilie 2004, data la care Partidul Democrat era in opozitie, iar eu detineam functia de director adjunct pe probleme de migratie in cadrul OMFM, functie contractuala ocupata prin concurs, in conditiile codului muncii", a declarat Alin Teodorescu intr-un comunicat remis luni presei.

Teodorescu arata in document ca, in 17 mai 2005, a participat la concursul organizat de Ministerul Muncii, in mod public, l-a castigat si a devenit director al OMFM.

"Nu am ascuns niciodata ca am fost ofiter de contraspionaj pana in anul 1990 si acest fapt a fost consemnat in toate CV-urile mele, inclusiv in cel care se gaseste pe site-ul OMFM, si de fiecare data cand am participat pentru ocuparea atat a functiei de director adjunct, cat si de director am facut mentiunile necesare, onorabilitatea si corectitudinea fiind pentru mine principii fundamentale dupa care ma ghidez in viata", se mai precizeaza in comunicat.