Cantaretul Boy George a declarat ca sistemul judecatoresc american este unul “infernal”, deoarece dupa ce a ajuns sa se deshidrateze in inchisoare, a fost fortat sa isi bea propria urina.

Starul a fost arestat anul trecut pentru ca a inscenat spargerea apartamentului sau din Manhattan. Artistul a admis ca acesta experieta a fost cea mai urata din viata sa.

Acesta a declarat: “Toata viata am trait cu ideea sa nu am probleme cu respectarea legii in America. Dar totul s-a intamplat dintr-un motiv. Cred ca toata lumea stie ce s-a intamplat in acea noapte. Unele persoane au exagerat, altele au acordat putina importanta.

In momentul in care am fost arestat, politistii s-au comportat foarte urat cu mine. Nu puteam sa inteleg de ce sunt atat de rai cu mine. Nu au vrut sa imi dea apa si am fost nevoit sa imi beau urina. Stateam si ma gandeam: “Ce am facut ca sa merit asta?””

Boy George a fost condamnat la 5 zile de munca pentru “Departamentul de salubritate” din New York, pedeapsa pe care a terminat sa o indeplineasca saptamana trecuta.