Ambele echipe romanesti au reusit sa se califice in turul preliminar al Cupei UEFA. Rapid a invins cu 2-0 in meciul retur cu FK Sarajevo, iar Dinamo a reusit un egal norocos in Beitar Ierusalim. In urma cu doua saptamani, giulestenii au pierdut cu 0-1, in timp ce dinamovistii au invins cu 1-0. Tragerea la sorti are loc vineri, de la ora 14.00, la Monte Carlo.

Tehnic da, spectacol nu

Rapid s-a calificat in primul tur al Cupei UEFA dupa ce a invins cu 2-0 in meciul retur cu FK Sarajevo. Giulestenii au pierdut meciul tur cu 1-0, acum doua saptamani. Buga a reusit sa marcheze joi seara in minutul 39, iar Viorel Moldovan a risipit emotiile tribunelor in minutul 91. Razvan Lucescu a preferat sa trimita in teren, de la inceput, trei atacanti: Buga, Moldovan si Zicu. Acesta din urma a fost schimbat in minutul 56 cu Griffiths.

La conferinta de presa de ieri, antrenorul Rapidului a declarat ca lotul echipei sale pentru acest meci include doar 14 jucatori de camp si doi portari, unul dintre acestia fiind Daniel Coman.

RAPID

Coman, Rada, Sapunaru, Maftei, Badoi, Karamyan, Dica, Grigore, Zicu, Buga, Moldovan

Antrenor: Razvan Lucescu

Rezerve: Minca, Stancu, Constantin, Vasilache, Negru, Griffiths

SARAJEVO

Alaim, Trivunovic, Muharemovic, Duro, Mackic, Maksumic, Zukic Muhidin, Ihtijarevic, Repuh, Obuca, Saraba Zdravko

Antrenor: Husref Musemic

Rezerve: Fejzic, Pliska, Hadzic, Dzakmic, Hasancic, Janjos, Bucan

Un gol norocos

Beitar Ierusalim a reusit sa marcheze primul gol al returului cu Dinamo, in minutul 4, iar bucurestenii au egalat prin Niculescu, ajutat de un adversar, in minutul 25. Meciul se joaca la Sofia, deoarece UEFA a obligat echipa israeliana sa organizeze mansa secunda pe teren neutru, din cauza conflictului dintre Israel si Liban. Dinamo a castigat meciul tur cu 1-0.

Dinamo

Florin Matache, Cosmin Moti, Cristian Pulhac, George Blay, Radu Stefan, Catalin Munteanu, Andrei Margaritescu, Adrian Cristea, Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu, Ionel Ganea

Rezerve

Glen Moss, Cosmin Pascovici, Dorin Mihut, Iulian Tames, Adrian Ropotan, Ze Kalanga, Cornel Predescu

Antrenor

Mircea Rednic

Beitar

Itsik Kornfein, Shimon Gershon, Tomer Ben-Yosef, Yoav Ziv, Derek Boateng, Michael Zandberg, Omeri Afek, Gal Alberman, Fabrice Fernandez, Pinto, Barak Yitzhaki

Rezerve

Avi Ivgi, Aviram Bruchian, Toto Tammuz, Amit Ben-Shushan

Antrenor

Osvaldo Ardiles