Noua grila a Antenei 1 se lanseaza luni, 4 septembrie, cu cea mai noua productie a postului din Baneasa. Cel care va aduce zimbetul pe figura telespectatorilor va fi Dan Capatos, „importat” de la Antena 3, unde realiza emisiunea „VDTV“.

„Pentru ca «VDTV» se difuza in fiecare zi cu casa inchisa, am primit sarcina de la sefii mei sa prezint un matinal. Iar cei care se uitau la mine dupa-amiaza se vor trezi acum cu noaptea-n cap, de la 7.00 la 9.00, ca sa rida de mine. Asta stiu sigur.

Matinalul nostru este mic si voios, de tip news-magazin.” In echipa „mica si vioaie” se mai afla Cristina Dochian, responsabila cu horoscopul matinal al Antenei 1. Lui Capatos i se va alatura insa si o coprezentatoare, al carei nume va fi dezvaluit in urmatoarele zile.

Telenovela plus sitcom

„Vocea inimii“ si „Fast Food“ sint filmele programate de Antena 1, incepind cu luna septembrie si respectiv octombrie.

Prima productie, o telenovela, ii are printre protagonisti pe Olga Delia Mateescu, Cezara Dafinescu, Alexandru Repan, Ioan Isaiu, Marius Bodochi, Maria Dinulescu, Viorica Voda, Toma Danila si Andreea Macelaru Sofron. A doua luna de toamna inseamna din nou debutul unor cintarete intr-un serial. Doua dintre membrele trupei A.S.I.A.

vor face parte dintr-un grupe de tineri angajati intr-un fast-food. Sorana va fi o tinara independenta si ambitioasa, in timp ce Alina va fi o blonda ingenua.

Divertisment nou si vechi

Catre sfirsitul lui septembrie, la Antena 1 apare „Noaptea erorilor“, un show de farse in care victimele sint vedete de televiziune si din lumea muzicala. Farsa primei editii este pusa in scena cu ajutorul unei vedete a postului Antena 1, care s-a deghizat in 12 personaje.

Emisiunile deja consacrate isi gasesc din nou locul in grila. „Revansa starurilor“ se va bate pe publicul de luni seara, din 11 septembrie; marti, 5 septembrie, revine „Din dragoste“, iar miercurea va fi „Ziua judecatii”, din 6 septembrie.

In luna septembrie, duminica va fi a Mihaelei Radulescu, careia i se alatura, in octombrie, „Piata Divertis“, „Animal Planet“ si serialul „Martor fara voie“.

Integral in Cotidianul