Vodafone Romania a devenit partener oficial al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) si sponsor oficial al echipei nationale de fotbal a Romaniei, in urma semnarii unui acord de sponsorizare cu Federatia, informeaza un comunicat al operatorului de telefonie mobila. Contactati de HotNews.ro, oficialii Vodafone au declarat ca valoarea contractului este confidentiala.

Potrivit informatiilor companiei, intre 2006 - 2008, in perioada preliminariilor si in timpul Campionatului European de Fotbal, Euro 2008, Vodafone Romania va sprijini Federatia si Nationala de fotbal si va oferi clientilor sai continut unic din fotbal, prin Vodafone live.

„Acest parteneriat se adauga sponsorizarii globale prin care grupul Vodafone a devenit Partener Oficial al UEFA Champions League, incepand din iulie 2006, pentru urmatorii trei ani, si care va oferi oportunitati unice clientilor nostri”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Prin acest parteneriat, clientii Vodafone Romania vor putea urmari in direct pe telefonul mobil toate meciurile pe care echipa nationala de fotbal a Romaniei le va juca in tara. Pentru inceput, utilizatorii Vodafone live! vor putea urmari pe telefonul mobil partida Romania - Bulgaria, care va avea loc maine si va conta pentru calificarile la Euro 2008.

De asemenea, clientii vor putea descarca din portalul Vodafone live! imagini cu jucatorii romani si antrenorii lor, videoclipuri cu momente memorabile din istoria Nationalei, precum si videoclipuri cu „secrete” de joc, de la cei mai buni fotbalisti romani ai tuturor timpurilor.

Acordul cu Federatia Romana de Fotbal include prezenta logo-ului Vodafone pe echipamentele de antrenament si prezentare ale membrilor Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei, branding Vodafone in interiorul stadionului Echipei Nationale, precum si pe toate materialele de comunicare ale Federatiei.

Incepand din acest sezon, Vodafone Group este Partener Oficial si Retea Mobila Oficiala a UEFA Champions League. Prin acest parteneriat, Vodafone ofera clientilor sai din toata lumea continut din fotbal, incluzand pachete de videoclipuri cu cele mai importante momente din meciurile cupei UEFA si alerte de gol, de care fanii fotbalului se pot bucura prin serviciul Vodafone live! 3G.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group, detinea la sfarsitul lunii iunie peste 6,7 milioane de clienti. Grupul Vodafone are divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. In perioada mentionata numarul clientilor grupului a ajuns la peste 186,8 milioane clienti in intreaga lume.

Principalul concurent al Vodafone pe piata de telecomunicatii din Romania, operatorul Orange avea la sfarsitul primului trimestru al acestui an 7,1 milioane de clienti.