Denis Pascovici - baietelul in varsta de 2 ani al fundasului dinamovist Cosmin Pascovici a suferit, miercuri, o operatie pe creier. Medicii sustin ca sunt sanse mari ca interventia chirurgicala sa fi reusit, insa peste doua saptamani, copilul urmeaza sa fie supus unei alte operatii. Baietelul a avut o tumoare de 7 centimetri intre creierul mic si creierul mare.

Cosmin Pascovici a primit acceptul medicilor sa fie prezent in sala de operatie. Intr-o declaratie pentru NewsIn, dinamovistul a precizat "Ma bucur ca doctorii au facut tot posibilul pentru a-mi salva baietelul. Stiu ca urmeaza o perioada grea, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt sigur ca o vom depasi".

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a intervenit personal, la Spitalul Bagdasar, pentru ca cei mai buni medici sa il opereze pe fiul lui Pascovici. Cel care a cerut imediat ajutorul ministrului a fost presedintele lui Dinamo, Nicolae Badea.

Jucatorul Cosmin Pascovici nu va face parte din lotul echipei Dinamo pentru derby-ul cu Steaua, prevazut sa se desfasoare miercuri seara, incepand cu ora 20:30. Pascovici spera ca Dinamo sa castige aceasta partida, pentru a-i mai indulci starea provocata de sanatatea copilului sau, care astazi implineste doi ani.