Companiile Pro Sys si Xor IT Systems au anuntat joi semnarea unui parteneriat pentru oferirea unor solutii complete de arhivare electronica, backup si management de documente.

Xor IT Systems ofera servicii de arhivare electronica, scanare, captura automata de date din formulare, managementul documentelor si workflow, iar Pro Sys furnizeaza infrastructura hardware adaptata specificului pietei de business din Romania.

Potrivit reprezentantilor celor doua companii, parteneriatul pune in valoare competentele specifice ale fiecareia, in vederea furnizarii unor solutii complete.

XOR IT SYSTEMS ofera servicii de arhivare electronica, scanare, captura automata de date din formulare, managementul documentelor si workflow, iar PRO SYS furnizeaza infrastructura hardware adaptata specificului pietei de business din Romania.

Procesul de convertire a arhivei fizice in arhiva electronica incepe prin captura de date, realizata cu ajutorul unui scaner color de mare performanta Panasonic KV S1025C, cu pana la 600 dpi rezolutie si o viteza de scanare de pana la 50 ppm / A4.

De la statia-client 1, Theon® 3345 cu procesor Intel® Celeron D 331, cu 1GB memorie RAM DDR si un HDD 200GB SATA se realizeaza achizitia si identificarea datelor, cu ajutorul aplicatiei XDE dezvoltata de XOR IT SYSTEMS special pentru acest gen de operatiuni, beneficiind de tehnologii avansate de recunoastere a caracterelor(OCR/ICR/OMR/BCR).

Cu ajutorul aplicatiei ELO® Professional, distribuita exclusiv in Romania de XOR IT SYSTEMS, si implementata pe serverul de aplicatii produs de PRO SYS - TRUSTER® WX1140 cu procesor Intel® Pentium D 945, 1GB memorie RAM DDR2 ECC si 2 HDD-uri de 120GB SATA II, hot swap - se realizeaza ulterior managementul documentelor din arhiva electronica si gestionarea workflow-ului.

Pastrarea arhivei electronice se face pe serverul de stocare TRUSTER® SN2106, cu procesor Intel® Celeron D, 1GB memorie RAM DDR2 ECC, 6 hard diskuri de 400GB SATA II hot swap, puse in matrice RAID 5, cu o capacitate utila de 2.0TB.

Procesele de indexare si prelucrare ulterioara se realizeza de pe statia-client 2, Theon® 2265, un sistem BTX special pentru mediul office, dotat cu procesorul de ulima generatie Intel® Core 2 Duo E6300.

Printre clientii unor solutii integrate de arhivare electronica se numara companii din domeniul financiar-bancar, utilitati, telecomunicatii, productie, distributie precum si institutii publice.

Fondata in 2002, compania XOR IT SYSTEMS ofera solutii complete pentru administrarea documentelor, arhivarea electronica si captura automata de date.

PRO SYS furnizeaza solutii hardware pentru business de mai bine de 10 ani. Marcile aflate in portofoliul PRO SYS sunt TRUSTER® pentru servere si solutii de stocare, imago® pentru statii grafice si Theon® pentru statii de lucru.