Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) a Universitatii Bucuresti, a anuntat luni, la deschiderea anului universitar 2006-2007, cresterea numarului de jurnalisti care se alatura echipei de cadre didactice a facultatii. Printre acestia se numara si Lucian Mandruta, Robert Turcescu si Dan Tapalaga.

Astfel, in functie de grupa, studentii FJSC vor sustine seminarul de Tehnici de redactare cu Lucian Mandruta (redactor sef al Observatorului de la Antena 1), Dan Tapalaga (fost redactor sef al sectiei Politica de la Cotidianul), Val Valcu (editor la Adevarul), Elena Voinea (jurnalist la The Money Channel), Ferenc Vasas, Lucian Sarb (director general The Money Channel), Dragos Placinta (editor la grupul Burda), Robert Turcescu (realizator, Realitatea TV).

’’Acum ne-am gandit sa facem un pas in plus fata de intalnirile punctuale, din timpul cursurilor sau ale seminariilor, sau de atribuirea unui curs extrem de specializat unor reprezentanti de marca ai profesie’’, a declarat prof. univ. dr. Mihai Coman, decanul FJSC.