Banca Comerciala Romana (BCR) a atins marti o retea de 450 de unitati operationale prin inaugurarea Agentiei Politehnica situata in campusul Universitatii Politehnice Bucuresti, aceasta fiind cea de-a 10-a unitate operativa din Sectorul 6 si a 75-a din Bucuresti si Judetul Ilfov.

Potrivit reprezentantilor bancii, Agentia Politehnica este prima unitate bancara ce se deschide in incinta unei institutii de invatamant superior.

La noua agentie clientii pot utiliza intreaga gama de produse si servicii a BCR: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram etc. Totodata, noua unitate dispune de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM) si de un automat de schimb valutar (ASV).

BCR Politehnica a pregatit si o oferta speciala cu prilejul deschiderii unitatii. Astfel, primii 20 de clienti care achizitioneaza aici un card co-brand de debit BCR VISA Electron EURO<26 vor primi, in contul de card, 100 lei.

BCR este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste zece miliarde de euro. Banca are in prezent 450 sucursale si agentii in intreaga tara, avind o retea nationala de peste 1.200 ATM si aproape 8.500 de POS. Numarul clientilor este in prezent de peste 4,4 milioane, din care 90% sunt clienti persoane fizice.

Banca austriaca Erste a fost desemnata anul trecut castigatoarea procesului de privatizare a Bancii Comerciale Romane, pentru 3,75 miliarde de euro, tranzactia urmand sa fie finalizata pana la 21 octombrie.