La cateva ore dupa excluderea din PNL, Valeriu Stoica a fost invitatul lui Robert Turcescu la 100% pe Realitatea TV. Fostul presedinte al PNL a explicat motivele si oamenii care au stat in spatele excluderii sale din PNL, a vorbit despre oligarhia transpartidica si despre cum spera ca platforma recent lansata impreuna cu Theodor Stolojan sa relanseze PNL-ul.

Am fost exclus la ordinul conducerii de partid

Valeriu Stoica a declarat ca a fost exclus la ordinul conducerii PNL din doua motive: fiindca exista o foarte mare influenta a conduceri intr-un partid si exista o mare putere de manipulare a membrilor unei filiale.

Stoica crede ca au fost si liberali de la sectorul 5 care au votat pentru excluderea sa fiindca asa au crezut, dar afirma ca altii au folosit aceasta tehnica de manipulare si rezultatul s-a vazut.

"Unii dintre ei au primit telefoane si au fost amenintati cu excluderea din partid", a declarat Valeriu Stoica.

Un grup de oligarhi vrea sa conduca partidul si tara

Stoica spune ca este nedrept ca el sa fie exclus din PNL fiindca si-a exprimat o parere sau a criticat constructiv conducerea in timp ce Dinu Patriciu care a sponsorizat PSD-ul sa scape basma curata.

"Diferenta dintre mine si Patriciu e ca el vrea sa faca jocul oligarhilor in timp ce eu vreau binele oamenilor. Politica este folosita ca o resursa de a obtine avantaje economice. Eu am spus clar ca nu sunt de acord cu acest mod de a conduce PNL", a declarat Valeriu Stoica.

textul se actualizeaza