Donato Chiarini va prelua functia ocupata pina acum de Jonathan Scheele, care va pleca la Bruxelles. Dupa 1 ianuarie, Delegatia Comisiei Europene se va transforma in reprezentanta.

Functia de sef al Delegatiei Comisiei Europene va fi preluata, incepind din luna noiembrie, de italianul Donato Chiarini, vechi functionar al Comisiei, ne-au dezvaluit surse din Comisia Europeana. Chiarini face parte, in prezent, din Directoratul pentru Albania, Bosnia-Hertegovina, Muntenegru, Serbia si Kosovo, parte a Directoratului General pentru Extindere.

El a indeplinit functia de sef al Delegatiei Comisiei Europene din Macedonia, pina in luna octombrie a anului 2005, incepind din septembrie 2002. Anterior a fost seful Delegatiei din Cipru si al celei din Bosnia-Hertegovina. Chiarini va ocupa functia de sef al Delegatiei pe perioada de interimat, pina la intrarea tarii noastre in Uniunea Europeana.

Scheele, la transporturi

In ceea ce il priveste pe Jonathan Scheele, cel care a indeplinit pina acum functia de sef al Delegatiei Comisiei Europene, acesta se va intoarce la Bruxelles, unde va lucra, cel mai probabil, in Directoratul General pentru Transport, ne-au dezvaluit sursele citate.

Integral in Cotidianul