Intercapital Invest, societate de intermediere pe piata de capital, a inregistrat pe primele noua luni ale anului 2006 tranzactii cu actiuni la Bursa de Valori Bucuresti in valoare de 307 milioane RON (110 milioane USD), anunta un comunicat al companiei.

Valoarea este de doua ori mai mare decat cea inregistrata pe primele noua luni ale anului precedent (150,1 milioane RON), si cu 17% mai mare decat valoarea tranzactiilor cu actiuni inregistrata de companie pe intreg anul 2005.

Conform sursei citate, valoarea tranzactiilor cu instrumente derivate tranzactionate la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu pe primele noua luni ale anului curent a fost de 265,2 milioane RON (95 milioane USD).

Printre proiectele derulate de companie in ultimele trei luni se numara intermedierea ofertei publice de vanzare a obligatiunilor emise de Banca Mondiala in Romania in valoare de 525 milioane RON - prima emisiune a unei institutii financiare internationale si cea mai mare emisiune de obligatiuni din Romania.