Aproximativ 15 mii de romani se pregatesc pentru meciul pe care campioana Romaniei il sustine in fata lui Real Madrid. Timp de ore bune, stadionul Bernabeu devenise "pamant romanesc": la intrarea principala s-au vandut insemne ale echipei noastre.

"Este o onoare sa stim sa jucam pe Bernabeu cu tribunele pline. Este un semn de respect fata de Steaua" - a declarat antrenorul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu.

In interiorul arenei, la magazinul oficial al lui Real, au fost angajati si tineri romani, pentru a se descurca cu amatorii de suveniruri. Preturi destul de piperate pentru buzunarele romanilor: cel mai ieftin tricou costa 60 de euro. Cel mai vandut: tricoul lui Beckam.

In jurul pranzului, fotbalistii Stelei au facut o scurta plimbare, de aproape un sfert de ora, in apropierea hotelului Intercontinental, unde sunt cazati. Ei au fost asteptati de suporteri, au facut poze si au dat autografe.

Vali Badea: "Va fi mai usor decat la Bucuresti!"

Sosit de la Vaslui in vara, atacantul stelist Vali Badea a impresionat si inaintea meciului a declarat transant: "Va fi mai usor decat la Bucuresti, pentru ca Real nu o sa ne mai trateze asa serios. Au castigat in Ghencea "finala" pentru locul 2. Sunt deja calificati!"

Vali Badea s-a referit si la unele informatii aparute in mass-media: "Ronaldo este idolul meu. De aceea am vrut tricoul lui. I l-am cerut doar, nu am stat la coada la vestiarul lui, cum a scris presa".

Biletele la meci, vandute la suprapret

Zeci de suporteri ai Stelei au pichetat, marti seara, portile stadionului Santiago Bernabeu, in cautarea unui bilet. Singura varianta de procurare a tichetelor a ramas "intelegerea" cu fanii lui Real - cativa dintre ei oferea bilete cu 50 de euro. Clubul spaniol a anuntat inca de luni ca jocul se va disputa cu "casa inchisa".

Fanii Stelei care au fost, marti, la antrenament au vazut locul in care vor sta la meci - ultimul etaj al arenei. In timpul sedintei de pregatire, fanii nu s-au putut apropia de echipa, fiind izolati intr-un sector de tribuna de un grup consistent de politisti.

Gica Hagi: "Steaua e Realul Romaniei!"

Intr-un interviu pentru publicatia spaniola "As", tehnicianul Gica Hagi a declarat ca nu se asteapta ca Steaua sa castige. El a avertizat, insa, ca este o echipa bataioasa, un fel de "Real Madrid al Romaniei".

"In seara asta voi tine cu Steaua. Sper ca prietenii mei de aici ma vor ierta" - a spus Gica Hagi. Fostul fotbalist si-a amintit si de vremurile cand evolua la Madrid: "Primele sase luni au fost dureroase. Nu stiam limba si nu ma obisnuisem cu mincarea. Veneam din alta lume!"

Meciul Real Madrid - Steaua, din etapa a IV-a a grupei E din Liga Campionilor, se va disputa, miercuri, la ora 21.45, partida urmand sa fie transmisa in direct de Pro TV. In tur, la Bucuresti, madrilenii s-au impus cu scorul de 4-1. In capitala Spaniei vremea este frumoasa, excelenta pentru fotbal.