Doi parlamentari, senatorul Mircea Cinteza si deputatul Claudius Zavaria, cinci consilieri generali, doi fosti secretari de stat si inca 35 de membri PNL au infiintat, la nivelul municipiului Buresti, un grup de initiativa pentru sustinerea "Platformei liberale" lansate de gruparea Stolojan-Stoica in urma cu o luna". Numarul de astfel de grupuri a ajuns astfel la 18.

"Demersul nostru se bazeaza pe adeziunea morala la ideile politice cuprinse in Proiectul Platformei Liberale. Platforma Liberala este creata de liberali, pentru liberali. Suntem convinsi de necesitatea unitatii si consolidarii fortelor de centru-dreapta pe scena politica romaneasca", se precizeaza intr-un comunicat de presa remis presei.

Cei 44 de semnatari sustin ca "dialogul si deschiderea pentru propunerile cuprinse in Platforma Politica reprezinta un pas important catre relansarea Partidului National Liberal".

Ei isi asuma demersul si spera sa aduna cat mai multi adepti. "Constienti fiind ca actiunea noastra este una absolut responsabila, in perfecta concordanta cu atasamentul nostru fata de principiile liberale, ne manifestam convingerea ca Platforma Liberala va intruni sprijinul liberalilor", se arata in incheierea comunicatului.

Participa la sondajul HotNews.ro, afisat in coloana din stanga