Una dintre fiicele gemene ale presedintelui american George W. Bush a fost jefuita intr-un restaurant din Argentina, in timp ce lua masa cu sora ei, desi era pazita de agenti ai serviciilor secrete din Statele Unite, relateaza BBC News.

Barbara Bush, in varsta de 24 de ani, se afla impreuna cu sora ei, Jenna, in momentul cand i-a fost furata geanta in care se aflau mai multe carti de credit si telefonul mobil. In urma incidentului, fiica sefului de la Casa Alba, nu a fost ranita.

Conform ABC News, furtul nu a fost remarcat de numerosii agenti ai serviciilor secrete care au sarcina de a-i proteja pe membrii familiei presidentiale.

Oficialii de la Buenos Aires si de la Casa Alba au refuzat sa comenteze incidentul, considerat drept "foarte jenant" pentru serviciile secrete americane.

Buenos Aires, o populara destinatie turistica, este unul dintre cele mai sigure orase din America Latina. Totusi, in ultimii ani s-a constatat o crestere a numarului de cazuri de furturi, desi fortele de ordine incearca sa-si faca treaba.