Se pare ca implicarea Pamelei Anderson in filmul 'Borat' sta in spatele cererilor de divort intentate de Pamela si Kid Rock. Ambii au depus actele necesare pentru procesul de divort in aceasta saptamana.

Un apropiat al cuplului a declarat ca insultele aduse Pamelei de Kid in public referitoare la anumite scene din “Borat” au dus la despatirea acestora, dupa doar patru luni de casnicie.

Potrivit handbag.com, cuplul se afla intr-un grup de vedete, acasa la producatorul Ron Cohen, pentru a viziona filmul. In film, jurnalistul Boart, interpretat de Sacha Baron Cohen, calatoreste de-a lungul si de-a latul Statelor Unite pentru a o intalni pe vedeta “Baywatch”.

Potrivit unei surse, Pamelei “i-a placut foarte mult sa joace in acest film” si era sigura ca sotul sau va gusta umorul ei.

Insa, Kid, al carui adevarat nume este Robert Richie, dupa ce a vazut filmul, a fost mai putin decat impresionat de implicarea sotiei sale in “Borat” si i-a spus sotiei sale ca l-a dezamagit.

De asemenea, Kid a tipat la sotia lui si i-a spus ca injosit singura. Acesta i-a vorbit foarte urat Pamelei, nepasandu-I ca mai erau si alte persoane prin preajma.

Sursa a continuat: “Si seara care trebuia sa fie una pozitiva, a devenit din vina lui una ingrozitoare.”