Euforie in bulevardul Stefan cel Mare - imediat dupa 2-1 cu Leverkusen, Ganea a solicitat prelungirea contractului. Managerul Cristi Borcea i-a raspuns in vestiar: „Cu o conditie - semnam pina in 2009!”. Informatia, confirmata de un oficial al clubului, trebuie sa se materializeze in zilele urmatoare, prin semnarea intelegerii.

Vestea este surprinzatoare, avind in vedere declaratiile ciudate ale atacantului - desi a marcat un numar important de goluri pentru echipa si se bucura de dragostea suporterilor, nu o data Ganea a tulburat „apele”, atacind aparent fara motiv conducerea administrativa a clubului.

„Proiectantul” noului Dinamo, antrenorul Mircea Rednic zimbeste: „Cind ma gindesc ca Porumboiu imi dadea salariu dublu...” Rednic avea la Vaslui un contract de 160 de mii de euro anual. La comanda „haitei” primeste jumatatea sumei. „Prima oferta a lui Borcea a fost 5000 de euro pe luna!”.

Rednic spune ca a venit in Stefan cel Mare pentru ca oricum si-a dorit acest lucru, nu neaparat pentru bani. „Trebuia sa demonstrez ca performantele facute cu Rapid nu au fost intimplatoare”.

Rednic a recunoscut ca a mai fost contactat de Dinamo, pe vremea cind antrenorul „ciinilor” era Ioan Andone. De altfel, episodul a declansat la vremea respectiva o cearta violenta intre cei doi, in care Ando i-a reprosat ca umbla cu „strimbe”.